Sociale

Sociale

Matura shtetërore, provim me kushte të veçanta për ata që do kenë temperaturë

Matura shtetërore, provim me kushte të veçanta për ata që do kenë temperaturë

06/06/2020

Sociale

Dita Botërore e Mjedisit, në Tiranë lumejntë dhe rrugët të mbushura me plehra dhe inerte

Dita Botërore e Mjedisit, në Tiranë lumejntë dhe rrugët të mbushura me plehra dhe inerte

05/06/2020

Sociale

Foto Galeri | “Ti Nuk Je Vetëm”, qindra pjesëmarrës në marshin kundër dhunës ndaj grave

Foto Galeri | “Ti Nuk Je Vetëm”, qindra pjesëmarrës në marshin kundër dhunës ndaj grave

04/06/2020

Sociale

Marshimi për dhunën seksuale, studentja: Të rritet dënimi për abuzuesit

Marshimi për dhunën seksuale, studentja: Të rritet dënimi për abuzuesit

04/06/2020

Sociale

16-vjeçarja nga Tirana, nismëtare e marshimit kundër dhunës ndaj femrave: Nuk jemi plaçkë

16-vjeçarja nga Tirana, nismëtare e marshimit kundër dhunës ndaj femrave: Nuk jemi plaçkë

04/06/2020

Sociale

Dhuna seksuale në shkolla, Qendra për Mbrojtjen e Fëmijëve thirrje prokurorisë të hetojë ministren Shahini

Dhuna seksuale në shkolla, Qendra për Mbrojtjen e Fëmijëve thirrje prokurorisë të hetojë ministren Shahini

04/06/2020

Sociale

Mesazhet në muret e Tiranës kundër dhunës seksuale: Ti ke motra, nuk je vetëm!

Mesazhet në muret e Tiranës kundër dhunës seksuale: Ti ke motra, nuk je vetëm!

03/06/2020

Sociale

Rikthimi në universitete, studentët hasin probleme me transportin, paqartësi se si do t'i zhvillojnë provimet

Rikthimi në universitete, studentët hasin probleme me transportin, paqartësi se si do t'i zhvillojnë provimet

03/06/2020

Sociale

Dasmat në kohën e COVID-19, çiftet do duhet që të reduktojnë numrin e ftesave për të afërmit

Dasmat në kohën e COVID-19, çiftet do duhet që të reduktojnë numrin e ftesave për të afërmit

02/06/2020

Sociale

“Ti nuk je fajtore” një grup feministesh i dërgojnë letër të hapur viktimës së abuzimit seksual

“Ti nuk je fajtore” një grup feministesh i dërgojnë letër të hapur viktimës së abuzimit seksual

02/06/2020

Execution time: 0.017863035202026
Page section:menu