English

Profil nga Greta Topjana

“Profil” nga Greta Topjana është një program që ju çon në një udhëtim drejt rrëfimeve të personaliteteve shqiptare… Ata do tregojnë për jetën e tyre me sfidat dhe sukseset që kanë përjetuar, përmes kujtimeve dhe veprës së tyre nga hapat e para deri sot. Ata ju i njihni por tashmë është momenti për t‘ju ndëtuar një profil…

#profil #gretatopjana #euronewsalbania #art #artistetshqiptare

Profil nga Greta Topjana

Cili ishte pengu i Lili Cingut? Flet nipi i saj…

Ky dokumentar është bërë në kujtim të artistes Liljana Cingu i cila ndërroi jetë me 5 shkurt 2024 fatkeqësisht nga një sëmundje e rëndë. Nipi...

Zbulohet pasardhësja e Cingut! E vetmja familjare me pasionin e artistes për vallet

Ky dokumentar është bërë në kujtim të artistes Liljana Cingu i cila ndërroi jetë me 5 shkurt 2024 fatkeqësisht nga një sëmundje e rëndë. Nipi...

Profil| Lili Cingu, shqiponja e valleve shqiptare!

Ky dokumentar është bërë në kujtim të artistes Liljan Cingu i cila ndërroi jetë me 5 shkurt 2024 fatkeqësisht nga një sëmundje e rëndë. Liljana...

“Të këndosh në pedonale është dhimbje!” Robert Radoja flet për videon virale…

Robert Radoja ka folur për herë të parë në “Profil” për videon virale ku pa të njohurën e tij që këndonte në pedonale. Ai tregoi...

Cili është pengu i kompozitorit Robert Radoja?

A ka njeri që nuk ka peng? Kompozitori Robert Radoja e nisi me këtë pyetje përgjigjen e tij ku rrëfeu se ka pasur ëndrra...

“Kam qenë konviktor gjithë jetën!” Robert Radoja flet për humbjen e bashkëshortes…

“Konviktor gjithë jetën”, kështu e quajti Robert Radoja në “Profil” jetën e tij, duke kujtuar se pasi u largua nga shtëpia ku ishte rritur...

“Studioja deri në 6 të mëngjesit”,Robert Radoja tregon si lindi dashuria për pianon

Kompozitori Robert Radoja, personazh i kësaj jave në “Profil” me Greta Topjana në Euroneës Albania, ka rrëfyer se si kur ishte ende i vogël...

Sakrificat, drama familjare dhe pengu i kompozitorit Robert Radoja…

Gazetarja Greta Topjana, këtë javë në “Profil” na njohu me jetën e kompozitorit të shquar Robert Radoja.  Artisti i madh rrëfeu për sakrificat e...

“Fjalët e fundit të Kadri Roshit. Ka ndërruar jetë në shtëpinë tonë”-rrëfehet mbesa

Emisioni “Profil” këtë javë solli një dokumentar për jetën dhe karrierën e artistit te madh Kadri Roshi në 100 vjetorin e lindjes së tij....