Euro Talks

Gazetari Franko Egro, krijon çdo të diel në orën 20:00 një tryezë debati europian, për të sjellë në vëmendje të publikut çështjet europiane me interes kombëtar e rajonal, politikat e jashtme dhe ato të integrimit të BE, nismat rajonale e të tjera.

Euro Talks

Politika e re amerikane ndaj Kosovës e Ballkanit në optikën e analistëve

Jeffrey Hovenier u emëruar ambasador i ri i SHBA në Prishtinë ndërsa Christopher Hill do të jetë përfaqësuesi më i lartë diplomatik i Amerikës...

Përplasjet mes Greqisë dhe Turqisë, analistët diskutojnë marrëveshjen ushtarake Francë-Greqi

Franca dhe Greqia kanë nënshkruar një marrëveshje ushtarake, sipas së cilës Franca do të duhet të ndërhyjë në rast të një sulmi mbi Greqinë. Kjo...

Gjeopolitika e Ballkanit drejt integrimit në BE, analistët diskutojnë problematikat që hasin vendet e rajonit

Problematikat me të cilat përballen vendet e Ballkanit Perëndimor për t’u anëtarësuar në BE ka qenë tema e trajtuar në emisionin ‘EuroTalks’ këtë të...

Zgjedhjet në Gjermani, analistët diskutojnë për politikat e Berlinit pas Merkel

Gjermania do të mbajë më 26 shtator zgjedhjet parlamentare dhe sondazhet tregojnë se kancelari i ardhshëm pas Angela Merkel mund të jetë Olaf Scholz...

EuroTalks emisioni i politikës europiane në Euronews Albania

Gazetari Franko Egro, krijon çdo të diel një tryezë debati europian, për të sjellë në vëmendje të publikut çështjet europiane me interes kombëtar e...