Risi

Zhvillimet teknologjike më bashkëkohore eksplorohen në emisionin Risi në Euronews Albania. Çdo të martë në orën 18:00

Risi

Risi | Aplikacioni “eBiznes” i Vodafone, zgjidhje për shumë biznese për procesin e fiskalizimit

Po dëgjojmë çdo ditë e më shumë për digjitalizimin e bizneseve dhe proceseve shtetërore. Sipas legjislacionit më të fundit “Për Faturën dhe Sistemin e...

Risi | “IoT Connectivity” zgjidhja e “teknologjisë inteligjente” që ka transformuar sipërmarrjet

Në vitin 1999 studiuesi britanik Kevin Ashton parashikoi se me zhvillimin e teknologjisë dhe internetit do të bëhej e mundur që edhe objektet të...

Akses në internet me shpejtësi marramendëse dhe telefoni virtuale për komunikim të pandërprerë | Risi

Vrulli teknologjik e ka bërë nevojën për një qasje dinamike në internet një domosdoshmëri. Në një botë të përfshirë nga ndryshimi i pandalshëm, nevojat...

Microsoft Office 365, shërbimi që transferon zyrën në një celular të thjeshtë

Gjatë dekadës së shkuar, teknologjitë dixhitale kanë transformuar jetën tonë. Kudo jemi, teknologjia luan rol jetësor në pothuajse gjithçka që bëjmë dhe puna nuk...

Smart Fleet zgjidhja e vështirësive menaxheriale të automjeteve të transportit

Sipërmarrje të ndryshme, që menaxhojnë në distancë grupe të mëdha automjetesh, hasin shpesh vështirësi. Shqetësimi i tyre kryesor janë shpenzimet e papritura për kosto...

Zhvillimet teknologjike të aplikuara tek bizneset | Risi

Risitë teknologjike prej digjitalizimit kanë reduktuar jashtë mase koston dhe kohën e nevojshme për të komunikuar, përcjellë apo dhe përpunuar informacione. Shfrytëzimi i këtyre risive...

Risi | Potenciali i My Bussiness SMS, komunikim direkt me klientët, i menjëhershëm dhe me kosto minimale

Zhvillimi i teknologjisë ka sjellë shumë ndryshime në mënyrën se si kompanitë ndërveprojnë me klientët e tyre, duke kaluar nga komunikimi masiv nëpërmjet ekraneve...

Përqafoni zhvillimet teknologjike për një kompani të qëndrueshme në të ardhmen dixhitale

Imagjinoni një botë ku miliarda njerëz janë të gjithë të lidhur me njëri tjetrin nëpërmjet pajisjeve me fuqi procesimi të pamenduar më parë dhe...