100 vjet miqësi SHBA-Shqipëri

100 vjet miqësi SHBA-Shqipëri, DASH: Me prioritet vlerat demokratike

Me rastin e 100-vjetorit të marrëdhënieve diplomatike mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Departamenti Amerikan i Shtetit ka bërë...