Arbëreshë Uka

Gazetarja: Ish-vjehrra e ka kërcënuar 35 vjeçaren, do ta marr fëmijën i thoshte

Gazetarja Arbëreshë Uka ka dhënë detaje në lidhje me vrasjen e 35-vjeçaren në Kosovë Hamide Magashi, e cila ishte shtatzënë. E ftuar...

Gazetarja debat me avokatin: Viktima la punën, ia morën të ardhurat dhe e mbyllën

Vrasja e 35-vjeçares shtatzënë në Kosovë nga ish-bashkëshorti është kthyer në temë debati në shumë studio televizive. Së fundmi në emisionin “Good...