ardian civici

Rreth 40 milionë njerëz në SHBA kanë rënë viktimë e mashtrimeve, thotë Civici

Ekonomisti Ardian Civici, i cili kohët e fundit ka botuar librin "Mashtruesit Financiarë", deklaroi se mashtrimi nuk është vetëm fenomen shqiptar,...

Civici: Mashtruesit financiarë janë gjenialë, gjejnë dobësitë e sistemit

Ekonomisti dhe autori i librit "Mashtruesit financiarë", Ardian Civici thotë se këta persona janë gjenialë, pasi arrijnë që të gjejnë dobësitë...

Ndërhyrja afatgjatë e shtetit në çmime mund të sjellë pasoja, thotë ekonomisti

Ardian Civici, ekspert ekonomie, thotë se ndërhyrja e shtetit për kontrollin e çmimeve për karburantet dhe ushqimet e shportës është ‘një...