ardian muhaj

Muhaj: Diskriminimet krahinore janë artificiale, nuk ekzistojnë në realitet

Diskrinimi krahinor vijon të mbetet një temë problematike për vendin tonë. Por, për historianin Ardian Muhaj, ndasitë veri-jug janë artificiale dhe në...