arkeologe

Jeta në Pompein e lashtë, arkeologët zbulojnë enët e përdorura nga banorët

Arkeologët në Itali kanë zbuluar detaje të reja nga jeta e banorëve të qytetit të lashtë të Pompeit. Pjata, vazo, amfora, gota...

Në kërkim të ‘Palafitit’, arkeologët në vendbanimin 7500-vjeçar në Pogradec

Në Lin të Pogradecit ka nisur faza e dytë e punës për zbulimin e vendbanimit "Palafit", i cili ka ekzistuar 7500...

32 gërmime arkeologjike, arkeologët do të nisin kërkimet nga veriu në jug

Që prej prillit kanë nisur disa gërmime arkeologjike në Shqipëri dhe shumë të tjera pritet të nisin dhe do të përmbyllen...