arketim

Gonxhja: 996 aplikime për targa të personalizuara, kanë arkëtuar 245 milionë lekë

Drejtori i DPSHTRR, Blendi Gonxhja tha në një intervistë për “Good morning Albanians” në Euronews Albania se deri tani ka 996...

Bankat me fitim, arkëtuan 156,6 milionë euro nga interesat dhe komisionet

Bankat kanë fituar 27 milionë euro në tre muajt e parë të këtij viti. Fitimet janë tkurrur me 13 milionë euro krahasuar...