Arkivës

Drejtori i Arkivës flet për ballistët që luftuan deri në fund të luftës

Ardit Bido, drejtor i Arkivave të Shqipërisë thotë se ka pasur edhe ballistë dhe legalistë që kanë luftuar deri në fund...