arlbin kurti

Shpresa tek Scholz, Kurti: Procesi i Berlinit, i nevojshëm për integrimin në BE

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti deklaron se zgjidhja për Ballkanin Perëndimor është Bashkimi Evropian dhe se drejt arritjes së këtij qëllimi...