armatosja

Aramatoset Kosova, Ministri i Mbrojtjes: Kemi blerë “Bayraktar” dhe sisteme armatimi

“Përveç dronëve, janë blerë edhe shumë sisteme të tjera të armatimit e municioneve”, kështu ka deklaruar Ministri i Mbrojtjes në Kosovë,...

Izraelitët rrokin armët, armatoset dhe stërvitet e gjithë popullata

Aktiviteti në Akademinë për Sigurinë dhe Mbrojtjen, më e madhja në Izrael, ka arritur kulmin. 6 ditë në javë, civilë nga...

Armatosja e arktikut, Stoltenberg: Të reagojmë ndaj sfidës strategjike të Rusisë

Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg paralajmëroi për “sfidën strategjike” me të cilën përballet Aleanca, si pasojë e ngritjes së...