arrihet marrëveshja

Kosova dhe Serbia arrijnë marrëveshjen për energjinë

Arrihet marrëveshja për zbatimin e marëvehshjes për energjinë mes Kosovës dhe Serbisë, e cila është nënshkruar në vitin 2013, por nuk...