artan shkreli

Godinat 50-vjeçare, Shkreli: Pushtetarët mund të abuzojnë por ja si mund të ndalen

Drejtori i Institutit të Ndërtimit, Artan Shkreli komentoi ligjin për shembjen e ndërtesave që kanë kaluar mbi 50 vjet. I ftuar në...

Nga kryeministria te Opera, Shkreli tregon objektet që do të kalojnë në auditim

Drejtori i Institutit të Ndërtimit, Artan Shkreli komentoi ligjin për shembjen e ndërtesave që kanë kaluar mbi 50 vjet. I ftuar në...

A do të shemben digat? Shkreli i përgjigjet Gazmend Oketës: Gati t’i auditojmë

Ish-deputeti i PD-së Gazment Oketa ka ngritur shqetësimin për digat dhe hekurudhat të cilat kanë mbi 50 vite që janë ndërtuar...

Artan Shkreli: Ja banesat që do t’i nënshtrohen auditimit teknik

Drejtori i Institutit të Ndërtimit, Artan Shkreli thotë se qeveria nuk ka marrë vendim për shembjen e banesave mbi 50-vjeçare. Në një...