asteroidi

Asteroidi “puth” tokën, ndër objektet që kanë kaluar më afër planetit ndonjëherë

Një asteroid i ka kaluar Tokës në një distancë shumë të afërt, madje më pranë dhe se disa satelitë. Asteroidi 2023 BU kaloi...

Asteroidi i goditur nga sonda e NASA-s lë gjurmë 10.000 km

Një imazh i ri tregon se një asteroid i cili u godit qëllimisht nga sonda Dart e NASA-s ka lënë një...