audit

Financimet ruse për PD, Berisha njofton ngritjen e auditit për hetimin e Bashës

500 mijë eurot euro ruse që mediat amerikane thonë se Partia Demokratike i ka marrë në vitin 2017 për të bërë...

Si nisi auditi i KLSH-së për rikonstruksionin e rrugës Uji i Ftohtë-Orikum

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka bërë objekt të auditimeve të tij, rikonstruksionin e rrugës Uji i Ftohtë-Orikum dhe rezultati është...