autoritete

Kosova merr masa për të parandaluar përhapjen e lisë së majmunëve

Edhe pse në Kosovë nuk është raportuar asnjë rast i dyshimtë me linë e majmunëve, Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar...

Putin u kërkon autoriteteve veprime më të forta për parandalimin e zjarreve

Presidenti Vladimir Putin u ka kërkuar autoriteteve të ndërmarrin veprime më të forta për parandalimin e zjarreve në Rusi sidomos në...

Autoritetet spanjolle kapin jahtin e oligarkut rus

Autoritetet spanjolle kanë sekuestruar një jaht 140 milionë dollarë të një prej oligarkëve kryesorë të Rusisë, në portin e Barcelonës. Lajmi u...