babalja

“Presim shpikjen e radhës të opozitës”, Olta Xhaçka: Dikur Babalja, sot McGonigal

Trillim dhe inskenim të opozitës e ka quajtur Olta Xhaçka debatin për çështjen McGongal. Sipas saj opozita kërkon të gjithmonë të...