Babis Anagnostopoulos

Burg përjetë për pilotin grek që vrau gruan dhe tentoi të fshehë krimin

Piloti grek Babis Anagnostopoulos, i cili vrau gruan e tij është dënuar me burgim të përjetshëm. Gjykata e Athinës ka marrë vendimin...