bajden

Bajden fjalim për 10 viktimat nga të shtënat me armë në SHBA

Presidenti i SHBA-së, Xho Bajden dhe gruaja e tij Xhill Bajden kanë bërë nderimet e tyre për viktimat nga të shtënat...

Bajden akuzon Rusinë për gjenocid

Presidenti i SHBA-së, Xhou Bajden tha se “diktatori” Vladimir Putin po kryen gjenocid në Ukrainë. Duke folur në Ioua në SHBA për...