balerinët

Baleti bashkon Ukrainën dhe Rusinë, shfaqja në Napoli të Italisë

Nga era e luftës në ritmin e kërcimit. Balerinët nga Ukraina, Rusia e të tjera shtete vallëzuan së bashku në Teatrin...