ballku

‘Të kam falur’, Balluku i kthehet Bushatit në komision: Flisni për projekte 3D

Ministrja e Energjisë dhe Infrastrukturës Belinda Balluku ka debatuar me deputetin e PD Helidon Bushati në komisioni e Veprimtarisë Prodhuese ku...