bamiresi

Të boksosh për bamirësi, të ardhurat do të shkojnë në ndihmë të shtëpisë së fëmijës

Në Durrës u mbajt një nga eventet më të mëdha të boksit në vend. “Titanët” u ndeshën në ring, që të ardhurat...

Futboll për bamirësi, ndeshen Universiteti i Korçës dhe ekipi i Devollit

Një ndeshje futbolli është zhvilluar mes ekipit të universitetit të Korçës dhe skuadës së Devollit, për të mbledhur fonde në ndihmë...