bandat shqiptare

Daily Mail: Bandat shqiptare po ndihmojnë kriminelët të ikin nga MB, çmimi 2500 £

"Kontrabandistët e njerëzve po fitojnë para dy herë duke sjellë emigrantë të paligjshëm në Britani dhe duke ndihmuar kriminelët e kërkuar...

“Mbi 2 mld euro janë investuar te bandat shqiptare!”- gazetarja tregon detaje

Media britanike “The Spectator” së fundmi i ka kushtuar një artikull mafies shqiptare, që sipas saj ka pushtuar Europën. Gazetarja Anduena Llabania tha...

‘The Guardian’ jehonë trafikantëve shqiptarë: Kontrollojnë tregtinë e drogës

"The Guardian" ka publikuar së fundi një shkrim për bandat shqiptare në Britani të Madhe dhe rritjen e kërkesave për azil. Në...