banori i astirit

Banori i Astirit i pakënaqur me dëmshpërblimin e banesës: Çështja në gjykatë

Në projektin e Unazës së Re qindra qytetarë mbeten pa banesë. Ndërsa shumë të tjerë dhe pse me shtëpi të legalizuara...