barrikadave

SHBA bën thirrje për heqjen e barrikadave në Veri

Shtetet e Bashkuara shprehën shqetësim të thellë për situatën aktuale në veri të Kosovës dhe bënë thirrje për çmontimin e menjëhershëm...