bashke

KAS rrëzon kërkesën e Lëvizjes Bashkë për regjistrimin në zgjedhje

KAS vendosi rrëzimin e kërkesës ankimore të Partisë Lëvizja Bashkë për regjistrimin në zgjedhjet lokale të 14 majit. Komisioni i Ankesave dhe...

“Zhukri na zvarriti!” Pse po refuzohet regjistrimi i Lëvizjes Bashkë në zgjedhje?

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve refuzoi kërkesën e “Lëvizja Bashkë”, për regjistrimin si subjekt politik në zgjedhjet lokale të 14 majit. Klodi Leka,...

“Lëvizja Bashkë”, pas 12 vjetësh aktivizëm Arlind Qori formon partinë e re

Aktivisti Arlind Qori zbuloi në Euronews Albania se ‘Organizata politike’, pas një aktivizmi gati 12-vjeçar do të kthehet në një parti...

“Duhet të bëhemi më shpesh bashkë”, Kurti: T’i pranojmë njëri-tjetrit kritikat

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti në fjalën e tij në mbledhjen e përbashkët të kuvendeve të Kosovës dhe Shqipërisë kërkoi më...

Abazoviç: Mali i Zi dhe Franca së bashku për paqe dhe përparim 

Kryeministri i Malit të Zi në mandatin teknik, Dritan Abazoviç, deklaroi se Mali i Zi dhe Franca bien dakord për një...