bastisje

Bastisje në Mal të Zi për spiunim për shërbimet ruse

Në Podgoricë të Malit të Zi janë duke u bërë disa bastisje, me kërkesë të Prokurorisë Speciale të Shtetit, nën dyshimet...

Kontrolli në pronën e Trump, agjentët e FBI kërkonin materiale për armët bërthamore

FBI u përpoq të zbulonte dokumente të klasifikuara të lidhura me armë bërthamore, mes objekteve të tjera, ku kontrolloi shtëpinë e...

Nuk do kundërshtoj vendimin për bastisjen e shtëpisë në Florida, thotë Trump

Ish-presidenti i SHBA-së, Donald Trump ka thënë se nuk do të kundërshtojë lëshimin e urdhrit që lejon agjentët e FBI-së të...

Agjentët e FBI bastisin shtëpinë e ish-presidentit Donald Trump

Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump deklaroi se shtëpia e tij në Florida është bastisur nga FBI dhe...