bati

Pse trafikantët po zgjedhin shtëpitë e barit, sipas ish-drejtuesit të policisë

Shtëpitë e barit janë mënyra që kanë zgjedhur trafikantët për të shpenzuar më pak dhe për të përfituar më shumë brenda...