baza ushtarake

SHBA më pranë Tajvanit, siguron akses në 4 baza ushtarake në Filipine

Shtetet e Bashkuara kanë siguruar akses në 4 baza të tjera ushtarake në Filipine, përmes të cilave do të mund të...

Muzikë ‘ushtarake’ për festa, orkestra simfonike nga SHBA dhe Britania në Korçë

Festat e nëntorit kanë bërë bashkë në Korçë për herë të parë tri banda muzikore ushtarake nga Shqipëria, Britania e Madhe...

Ministria ruse e Mbrojtjes: Kemi sulmuar vetëm bazat ushtarake

Ministria ruse e Mbrojtjes tha të shtunën se nisi sulme me raketa  gjatë natës kundër objektivave në Ukrainë,  por pretendoi se...