bazat detare

‘67% e sipërfaqes së bazave detare janë marrë’, Peleshi përplaset me deputetin

Debati për privatizimin e pronave të ushtrisë dhe sidomos ato të flotës detare ka zbritur në parlament. Ministri i mbrojtjes Niko Peleshi...