Bedri Rexhepi

Biznesmeni i njohur në Kosovë u ekzekutua për 30 mijë euro

Biznesmeni i njohur në Kosovë, Bedri Rexhepi dyshohet se është ekzekutuar për 30 mijë euro. Kështu ka rezultuar nga hetimet, ku prokurori...

16 muaj nga zhdukja e biznesmenit në Kosovë, ende mister fati i tij

Këtë të hënë bëhen 16 muaj nga dita kur është zhdukur biznesmeni Bedri Rexhepi dhe familja ende nuk e ka një...

​Zhdukja e biznesmenit në Kosovë, vëllai: 15 muaj pa përgjigje

Sot bëhen 15 muaj nga dita kur është zhdukur biznesmeni Bedri Rexhepi dhe familja akoma nuk ka një përgjigje për fatin...