Bekir Bozdag

Tërmeti në Turqi, 184 pronarë dhe kontraktorë ndërtimi janë arrestuar

Më shumë se 600 njerëz po hetohen tani në Turqi për ndërtesat që u shembën nga tërmeti vdekjeprurës i 6 shkurtit,...

Turqia kërkon ekstradimin e të dyshuarve për terrorizëm nga Suedia dhe Finlanda

Turqia do të kërkojë ekstradimin e 33 të dyshuarve për terrorizëm nga Finlanda dhe Suedia. Kjo kërkesë vjen pas një marrëveshjeje që...