ben blushi

“Ukraina në 10 orë”, ekspozita e Ben Blushit çelet në Prishtinë

Një copë e tragjedisë dhe bukurisë së Ukrainës, përmes syrit të autorit të njohur Ben Blushi, erdhi të hënën në Prishtinë. Para...

Çfarë ndodh pas Ukrainës

Sa më shumë lexoj shtypin perëndimor, aq më shumë besoj se bota jeton në të shkuarën. Nuk lexon dot asgjë për...