benzina

Ndryshojnë çmimet e karburanteve, ulet sërish nafta

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve, ku nafta është ulur me 2 lekë dhe do të shitet...

Ulet çmimi i naftës, ja me sa do të tregtohen karburantet

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve, ku nafta është ulur me 4 lekë dhe do të shitet...

Rriten çmimet e karburanteve, me sa do të tregtohen në pompë

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve, ku nafta është rritur me 9  lekë dhe do të shitet...

Ulet çmimi i naftës dhe benzinës, vendos Bordi i Transparencës

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve, ku nafta është ulur me 3 lekë dhe do të shitet...

Ulet çmimi i naftës dhe benzinës

Bordi i Transparencës ka përcaktuar çmimin e ri për karburantet në vend. Duke nisur nga kjo e premte nafta do të shitet...

Bordi i Transparencës ul çmimet e naftës dhe benzinës

Bordi i Transparencës ka ndryshuar çmimet në mbledhjen e fundit. Nafta është ulur me 4 lekë, benzina me 1 lek ndërsa çmimi...

Bordi i Transparencës ndryshon çmimet e karburanteve, ulet nafta

Bordi i Transparencës është mbledhur sërish ditën e sotme ku ka ndryshuar dhe çmimet e karburanteve. Sipas vendimit të fundit, një litër...

Bordi i Transparencës: Rritet nafta, ulet gazi, nuk ndryshon benzina

Bordi i Transparencës ka njoftuar çmimet e reja për karburantin. Nafta është rritur, ndërsa gazi është ulur. Benzina nuk ka ndryshuar...

Çmimet e karburanteve në Kosovë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë në Kosovë ka publikuar çmimin maksimal për secilin produkt të naftës. Sipas njoftimit, çmimi maksimal i...

Bie çmimi i naftës, rritet benzina

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve. Duke nisur nga kjo e enjte nafta do të shitet 224 lekë/litri,...

Ulet çmimi i naftës dhe benzinës

Bordi i Transparencës ka caktuar çmimet e reja për karburantet. Nga kjo e premte nafta do të shitet 232 lekë/litri nga...

Rritet çmimi i naftës, vendos Bordi i Transparencës

Bordi i Transparencës ka njoftuar sot çmimet e reja të karburanteve. Nafta është rritur, nga 227 lekë për litër në 239. Benzina është...

Shtrenjtohet benzina dhe gazi në Kosovë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë në Kosovë ka publikuar çmimet për shitjen e naftës, benzinës dhe gaazit. Sipas njoftimit, gazi është...

Bordi ul çmimin e benzinës, nafta dhe gazi nuk ndryshojnë

Bordi i Transparencës ka vendosur të mos ndryshojë çmimin e naftës dhe gazit, ndërsa ka ulur çmimin e benzinës me 12...

Çmimet e naftës dhe benzinës në Kosovë

Në 24 orët e ardhshme çmimi i naftës në Kosovë do të jetë 1.75 euro për litër. Sipas mnistrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë...

Rritet sërish çmimi i naftës dhe benzinës, vendos Bordi i Transparencës

Rritet sërish çmimi i naftës. Bordi i Transparencës ka vendosur këtë të premte që çmimi i naftës të jetë 240 lekë/litri, me...