benzine

Ulet çmimi i naftës dhe benzinës në Kosovë

Çmimi i naftës do të jetë më i ulët për dy cent kurse i benzinës me tre centë gjatë 24 orëve...

Bordi i Transparencës rrit me 19 lekë çmimin e naftës brenda një jave

Bordi i Transparencës përcaktoi të mërkurën çmimin e ri të naftës, benzinës dhe gazit. Çmimi i naftës rritet me 9 lekë 1...

Bordi i Transparencës ul çmimin e naftës

Bordi i Transparencës ka caktuar këtë të enjte çmimet e reja për shitjen e naftës, benzinës dhe gazit në vend. Sa i...

Bordi i Transparencës përcakton çmimin e ri për naftën

Bordi i Transparencës i mbledhur më 27 Prill, ka vendosur çmimet e reja të shitjes së karburanteve me pakicë dhe shumicë...

Çmimi i naftës 226 lekë/litër, vendos Bordi i Transparencës

Bordi i Transparencës vendosi  të ulë me 5 lekë çmimin e naftës, që do të shitet në treg me  226 lekë/litri. Çmimi...

Çmimi i naftës rritet në 233 lekë për litër

Çmimi i naftës shkon në 233 lekë për litër, nga 221 lekë që ishte ditën e djeshme. Ky çmim është miratuar nga...

Rrëfimi i 87-vjeçarit dibran që përjetoi Luftën e Dytë Botërore

Shuaip Methasani është një 87-vjecar nga Dibra që ka përjetuar Luftën e Dytë Botërore. Gjatë bisedës me gazetaren Elona Gjylmi, Methasani...

Autoriteti i Konkurrencës heton tregun e karburanteve

Autoriteti i Konkurrencës po monitoron tregun e karburanteve, pas shqetësimit për lëvizjen e çmimeve të naftës dhe benzinës. Këtë, Autoriteti e njoftoi...