besnik

Dita e fundit e marrëveshjes së përkohshme për targat Kosovë-Serbi

Të enjten përfundon afati i marrëveshjes së përkohshme për targat mes Kosovës dhe Serbisë. Në Bruksel janë takuar kryenegociatorët e dy vendeve, Besnik Bislimi...

240 përdorues heroine në ditë në qendrën e rehabilitimit në Tiranë

Numri i përdoruesve dhe i të varurve nga droga ka shënuar rritje në Shqipëri. Një pjesë e tyre janë adoleshentë, 15-20 vjeç. Brenda...