bezina

Çmimet e naftës dhe benzinës në Kosovë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin e çmimeve për shitjen e derivateve për 24 orët e ardhshme. Sipas njoftimit,...