bimesi

Temperatura mbi normat në Detin Mesdhe, në rrezik bimësia dhe gjallesat detare

Temperatura në detin Mesdhe arriti në 30 gradë të mërkurën e 27 korrikut. Kjo temperaturë është katër deri në gjashtë gradë...