bixhozi

Shtohen krimet seksuale, bixhozi dhe dhuna në familje

Krimet seksuale, bixhozi dhe dhuna në familje janë shtuar gjatë vitit që lamë pas. Në raportin e kriminalitetit për vitin 2021 të...