blendi gonxhe

“E shkel ndonjëherë gazin”, Gonxhe tregon rrugën: Nga shtëpia në punë për 7 minuta

Drejtori i DPSHTRR, Blendi Gonxhe tha në “Barometri” se për shkak të unazës rruga që ai vetë bën është shkurtuar shumë....

Eksperti: Vetëm 2.5% shkojnë për investime! Kundërshton Gonxhe: S’është e saktë

Eksperti i ekonomisë Klodian Myço tha se në Tiranë buxheti që shkon për investime direkte në infrastrukturë nuk është më shumë...

Blendi Gonxhe: Është e pamundur që një metropol si Tirana të jetë pa trafik

Drejtori  i DPSHTRR, Blendi Gonxhe thotë se është e pamundur që në një metropol si Tirana të mos ketë trafik. Në emisionin...

Blendi Gonxhja: Patenta do rinovohet vetëm 4 herë gjatë gjithë jetës

Drejtori i DPSHTRR, Blendi Gonxhja thotë se pas ndryshimeve në Kodin Rrugor, do të ndryshojë edhe skema e rinovimit të lejeve...

Gonxhja: Shqipëria, më mirë se Rumania dhe Bullgaria për sigurinë rrugore

Drejtori i DPSHTRR, Blendi Gonxhja deklaroi se statistikisht, Shqipëria është më mirë se disa vende të rajonit në lidhje me sigurinë...

“Bëhej pazar fiskal”, drejtori i DPSHTRR: Sektori i autoshkollave në degradim

Drejtori i DPSHTRR, Blendi Gonxhe deklaroi se shkuarja e çmimit të një patente në 85 mijë lekë, ka të bëjë me...

Patenta shkon 85 mijë lekë, Blendi Gonxhe: Do paguajnë tamam, jo më shumë

Marrja e një patente për drejtimin e makinës do të kushtojë 85 mijë lekë. Për drejtorin e DPSHTRR, Blendi Gonxhe, kjo nuk...

Politikanët dhe ish-zyrtarët e paraqitur ditët e fundit në SPAK

Ditët e fundit, politikanë dhe ish-zyrtarë janë paraqitur në zyrat e Strukturës së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (SPAK). ...

“Rrini të qetë”, Blendi Gonxhe në SPAK: Isha për një verifikim

Blendi Gonxhe, drejtori i Drejtorisë së Përgjithshme të Transportit Rrugor është shprehur pas dëshmisë në SPAK se u pyet për një...

Blendi Gonxhe paraqitet në SPAK

Blendi Gonxhe, drejtori i Drejtorisë së Përgjithshme të Transportit Rrugor është paraqitur mesditën e sotme në SPAK. Nuk dihet shkaku i mbërritjes...

Blendi Gonxhe tregon çfarë i thanë ekspertët gjermanë për aksidentet rrugore

Blendi Gonxhe, kreu i Drejtorisë së Përgjithshëm të Transportit Rrugor thotë se qeveria do të ndërhyjë sërish për të ashpërsuar masat...