bllokohen

Samiti i BE në Tiranë, rrugët që bllokohen duke nisur nga 5 dhjetori

Në 6 dhjetor në Tiranë do të mbahet Samiti BE-Ballkani Perëndimor me pjesëmarrjen e delegacioneve dhe krerëve të shteteve evropiane dhe...

Nxirren nga kanioni i Langaricës 4 turistët gjermanë

4 turistë gjermanë që mbetën të bllokuar në kanionin e Langaricës janë nxjerrë me sukses. Ata po eksploronin zonën në këmbë dhe...

Rrugët që bllokohen në Tiranë për protestën

Partia Demokratike ka kërkuar 2 orë leje në Policinë e Tiranës për protestën e sotme, nga ora 19:00 deri në 21:00...