bombardon

Zgjerohet harta e sulmeve në Ukrainë, rusët bombardojnë Kievin

Sa vjen e zgjerohet shkatërrimi në Donjeck, teksa forcat ruse avancojnë sulmet në rajonin e kontestuar. Në të njëjtën kohë, në...

Rusia bombardon rrethinat e Kievit

Rusia ka nisur bombardimet në rrethinat e Kievit, njoftojnë autoritetet vendase. Rusanivka, Kurenivka, Boiarka, si dhe zona pranë Aeroportit Ndërkombëtar të Kievit...