bombe berthamore

Kemi aftësinë për të ndërtuar bombë bërthamore, thotë zyrtari iranian

Zëvendës presidenti dhe Shef i Organizatës së Energjisë Atomike në Iran, Mohammad Eslami thotë se vendi ka aftësinë për të ndërtuar...