bonusi i qeverisë

Aktivistja me lot në sy: Të moshuarit ngrohen me bidona me ujë të nxehtë

Të moshuarit dhe personat më aftësi ndryshe shprehen për emisionin “Mirëmëngjes” në Euronews Albania se bonusi i ofruar nga qeveria prej...

‘Bonusi i pamjaftueshëm’, 61-vjeçari i verbër tregon vështirësitë

61-vjeçari Aliko Aliko është një nga përfituesit e paketës së rezistencës sociale, prej 3 mijë lekësh të reja të propozuar nga...