bordet e transparencës

‘Bordet ndaluan spekulantët’, opozita-qeverisë: Hapni tregun e lirë

Bordet e karburanteve dhe ushqimeve u ngritën për të ndaluar spekulimet në treg. Me këtë argument dhe me kërkesën për të ndihmuar...