Bordi i Transparencës

Rritet çmimi i naftës, sa do të shiten karburantet nga sot

Bordi i Transparencës ka ndryshuar çmimet e karburanteve, ku nafta është rritur me 7 lekë. Nga sot çmimi i naftës të jetë...

Bordi i Transparencës në Kushtetuese, Logu: Ka dështuar, çmimet janë rritur

Që prej orës 10:00, në Gjykatën Kushtetuese po zhvillohet seanca për shfuqizimin e Bordit të Transparencës të ngritur nga qeveria për...

A do rritet çmimi i naftës? Gazetari: Ç’pritet të ndodhë me Bordin e Transparencës

Gazetari i Euronews Albania, Neritan Gjergo thotë se aktualisht, ka një qëndrueshmëri sa i takon çmimit të naftës në tregjet e...

Rriten çmimet e karburanteve, me sa do të tregtohen në pompë

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve, ku nafta është rritur me 9  lekë dhe do të shitet...

Ekspertja: Ku nuk bie dakord me anët pozitive të Bordit të Transparencës

Ekspertja e ekonomisë, Teuta Nunaj Kortoçi tha në një intervistë për Euronews Albania se nuk bie dakord me të gjitha anët...

Rritet çmimi i naftës, benzinës dhe gazit

Rritet me 6 lekë çmimi i naftës. Bordi i Transparencës ka vendosur të mërkurën që çmimi i naftës të jetë 202...

Ulet çmimi i naftës dhe benzinës

Ulet me 2 lekë çmimi i naftës. Bordi i Transparencës ka vendosur që çmimi i shitjes me pakicë i naftës të...

Rritet çmimi i naftës, vendos Bordi i Transparencës

Bord i Transparencës ka publikuar çmimet e reja sa i përket naftës, benzinës dhe gazit. Çmimi i naftës është rritur me 8...

Bordi i Transparencës vendos çmimet e karburanteve, sa do shitet nafta e benzina

Bordi i Transparencës ka ndryshuar çmimet e karburanteve. Nga nesër (30 nëntor) nafta do të shitet 206 lekë/litri, ndërsa benzina 191 lekë/litri. Sipas...

Ulet çmimi i naftës dhe benzinës, vendos Bordi i Transparencës

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve, ku nafta është ulur me 3 lekë dhe do të shitet...

Ulet çmimi i naftës dhe benzinës

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve, ku nafta është ulur me 4 lekë dhe do të shitet ...

Bordi i Transparencës përcakton çmimin e ri për karburantet

Bordi i Transparencës ka përcaktuar çmimin e ri për karburantet në vend. Pas mbledhjes së zhvilluar këtë të mërkurë, është vendosur që...

Ibrahimaj sfidon mediat: Vërtetoni pretendimet për Bordin

Ministrja e Ekonomisë dhe Financave, Delina Ibrahimaj tha në një konferencë për mediat se Bordi i Transparencës përcakton çmimet e tregtimit...

Bordi i Transparencës ndryshon çmimet e karburanteve, sa do shitet nafta e benzina

Bordi i Transparencës ka ndryshuar çmimet e karburanteve. Mësohet se nafta është ulur me 5 lekë dhe benzina me 2 lekë. Nafta do...

Ulet çmimi i naftës dhe benzinës

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve. Çmimi i naftës është ulur me 6 lekë dhe një litër do...

Ministrja Ibrahimaj tregon se deri kur do të funksionojë Bordi i Transparencës

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj thotë se qeveria mbështeti tregun e lirë, por theksoi se Bordi i Transparencës për...