bordi

Bordi i Transparencës: Rritet nafta, ulet gazi, nuk ndryshon benzina

Bordi i Transparencës ka njoftuar çmimet e reja për karburantin. Nafta është rritur, ndërsa gazi është ulur. Benzina nuk ka ndryshuar...

PD depoziton në Gjykatën Kushtetuese kërkesën për shfuqizimin e Bordit të Ushqimeve

Ashtu siç kishte paralajmëruar më herët, Partia Demokratike ka depozituar sot zyrtarisht kërkesën ne kushtetuese për të shfuqizuar bordin e ngritur nga qeveria...

Bie çmimi i naftës, rritet benzina

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve. Duke nisur nga kjo e enjte nafta do të shitet 224 lekë/litri,...

Partia Demokratike dërgon në Kushtetuese Bordin e Transparencës

Deputetët e Partisë Demokratike Dhurata Çupi Tyli dhe Dashnor Sula dorëzuan në Gjykatën Kushtetuese padinë për bordin e çmimeve të karburanteve. Deputetja...

Ulet çmimi i naftë dhe benzinës, vendimi i ri i Bordit

Bordi i Transparencës ka vendosur që çmimi i naftës të ulet me 2 lekë dhe ai i benzinës me 3 lekë. Çmimi...

Bordi i Transparencës cakton çmimin e ri të naftës

Bordi i Transparencës ka përcaktuar çmimet e reja për karburantet. Nga kjo e shtunë një litër naftë do shitet 248 lekë nga...

Balluku: Bordi i Transparencës nuk ndikon në çmimin e naftës

Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Energjetikës, Belinda Balluku tha se Bordi i Transparencës nuk ndikon në çmimin e naftës. Në përgjigje të interesit...

Rritet çmimi i naftës, vendos Bordi i Transparencës

Bordi i Transparencës ka njoftuar sot çmimet e reja të karburanteve. Nafta është rritur, nga 227 lekë për litër në 239. Benzina është...

Bordi rrit sërish çmimin e naftës

Bordi i Transparencës ka caktuar çmimet e reja për karburantet. Duke nisur nga kjo e mërkurë, nafta do të shitet 227 lekë/litri...

Bordi i Transparencës rrit çmimin e naftës

Bordi i Transparencës ka caktuar çmimet e reja për shitjen e hidrokarbureve. Duke nisur nga kjo e enjte nafta do të shitet...

Rënie rekord e çmimit të naftës në bursa, nuk ndryshon në Shqipëri

Çmimet e naftës janë kthyer në nivelet e paraluftës, për herë të parë pas 5 muajsh. Ulja e madhe në tregjet...

Bordi i Transparencës ul me vetëm 1 lek çmimin e naftës

Bordi i Transparencës ka caktuar çmimet e reja për karburantet. Kështu duke nisur nga kjo e shtunë, 1 litër naftë do shitet...

Bordi ul çmimin e benzinës, nafta dhe gazi nuk ndryshojnë

Bordi i Transparencës ka vendosur të mos ndryshojë çmimin e naftës dhe gazit, ndërsa ka ulur çmimin e benzinës me 12...

Ulet sërish çmimi i naftës dhe benzinës

Bordi i Transparencës ka caktuar çmimet e reja për karburantet. Duke nisur nga kjo e enjte nafta do të shitet me 235...

Rritet sërish çmimi i naftës e benzinës

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja për shitjen e karburanteve. Duke nisur nga e martë, çmimi i shitjes së...

Bordi rrit me 10 lekë çmimin e sheqerit

Bordi i Transparencës së Monitorimit të çmimeve të produkteve ushqimore bazë vendosi të rrisë me 10 lekë çmimin tavan të shitjes...