Borxhi publik

Ulet niveli i borxhit publik në 3 mujorin e parë të 2022-shit, thotë Ibrahimaj

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Irahimaj bëri me dije se niveli i borxhit publik është ulur në 69.6%, në 3...

Xhaferri: Borxhi publik është rritur 4 miliardë euro në 9 vjet

Besart Xhaferri, ekspert ekonomie dhe anëtar i Këshillit Kombëtar të PD thotë se taksimi progresiv krijon “xhepa” për ata që synojnë...

81% apo 92%? Ish-ministrja debaton me zv.kryetaren e PD për borxhin publik

Ish-ministrja e Financave, Anila Denaj thotë se niveli i borxhit publik është 80.1% dhe jo 84% siç deklaron Presidenti. Deputetja e PS...

Meta: Niveli i borxhit publik rrezikon krizë serioze

Presidenti Ilir Meta ngriti shqetësimin për rritjen e nivelit të borxhit publik, që sipas tij mund ta çojë vendin drejt një...